Skip to main content

Olvasói vélemények

"Ezt a Könyvet nem lehet csak úgy megköszönni. Ezért inkább csak visszajelzem, hogy igen erős hatással van rám. Végre valaki elmagyarázza a lényeget ebben a témában. Régóta keresem már mindezt, talán át is kutattam, amit lehetett, de mégis helyesebb azt mondanom – ahogy azt már szokás – hogy most jött el az ideje, hogy megértsem a táplálkozás lényegét, részletekben is. És nem véletlenül pont ebből a könyvből.

Köszönöm (hát mégis). A szívmelengető semlegességet szintén, amivel a témához nyúl, azt, hogy semmi mellett vagy ellen nem foglal állást. Ez, egyetlen témába való ilyen mély belemerülés esetén talán a legeslegnehezebb hangnem.

Mondanám, hogy országos csoda ez a könyv – ha nem tudnám, hogy micsoda felépített Út lehet mögötte.
Örülök, hogy Magyarországon ilyen művek születnek. Nem tudom, meddig tart még, hogy legalább elkezdje felváltani ez a szemlélet a hajmeresztő és üres közhiedelmeket a táplálkozás kapcsán (is). Mindenesetre elindult, és ez a lényeg. Megírta."

Deres Anita

 

"Nagyon köszönöm. 
Azóta már elolvastam a Szellemi útmutatásokat a 21. századra. A táplálkozásról szóló könyvét pedig alig tudom letenni. Csak mert írta, hogy kíváncsi az olvasók véleményére, írom, hogy nagyon komoly munkának találom mind a két könyvet. Nekem külön jól esik magyarul olvasni Antropozófiát angol szövegek után - és nem csak Rudolf Steinertől. Mind a két könyv nagy segítségére lehet a fiatalabb generációnak is - úgy gondolom."

Gombos Ilona


Rákos Éva:

1.  Rendkívüli mennyiségű anyag a táplálkozás és a tudatfejlődés összefüggéséről! - ez a mondat az elismerésemet fejezi ki.:-)

2. Hiányolom a megállapításainak a konkrét forrását. Bizonyos dolgoknak így nem tudok utánajárni. Nagy segítséget jelentene, ha pl. lábjegyzet hivatkozna a forrásra. A könyv végén lévő forrásjegyzék ilyenkor nem segít.
A könyvben a könyvjelző szalag remek ötlet volt!

 

"A könyvben sok megnyugtató dolgot találtam. Akár a húsevés témájában is, hogy milyen kontextusban is kell szemlélni a húsevést egyáltalán.  Megnyugtató volt számomra a dolgok mélyebb megértése, akár ha a magam húsfogyasztásáról, vagy általában  gondolkodom erről a témáról.

Rengeteg dologban lett a megértésem teljesebb a könyv által, ezt nagyon köszönöm! Sikerült egy még nagyobb összefüggésben átlátnom a dolgokat a táplálkozás témájában, és amit én az antropozófiában és a könyvedben is nagyon szerettem Ferenc, hogy  ítélkezés, tiltás nélküli.

Még egyszer köszönöm könyveid, mellyel nagyon sok erőt, tudást kaptam, kapok."

Palicz Ildikó

 Továbbra is várom olvasóim véleményét bármelyik könyvemről Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Táplálkozás és tudatfejlődés című könyv facebook oldalán. (A véleményeket a fenti formában itt és a facebook oldalon is közzéteszem.)

Megrendelem a könyvet

A Táplálkozás és tudatfejlődés című könyv ajánlója ITT,

tartalomjegyzéke ITT olvasható.

 

 

Vissza az előző oldalra

Pin It

Hírlevél