Skip to main content

Könyvek

ÚJ KÖNYV!

Gellért Ferenc: Világjárvány 2036-ban? Naptevékenységről és grippéről szellemtudományosan

Földöntúli erők az emberben. Modern csillagbölcsesség, új asztrológia …

Szeretnéd tudni, hogy miért betegszünk meg influenzában vagy egyéb akut légúti fertőző kórban? Közel tucatnyi oka van. Itt olyan átfogóan és összefüggéseket feltárva írok a fizikai, éteri, asztrális, énből fakadó és kozmikus okokról, amit egyetlen másik könyvben sem fogsz megtalálni.

A grippe sokrétű megismerése azonban csak mellékszál. Fő mondanivalóm annak bemutatása, hogy miért nagy a valószínűsége egy világjárvány kitörésének 2036-ban. Ennek megértéséhez főleg a naptevékenység ritmusának emberre gyakorolt éteri erőhatásait kell egyes bolygókonstellációkban jól értelmezni. Persze vannak egyéb tényezők is. Részletesen és érthetően bemutatok mindent. Ha kicsit is érdekel, tényleg el kell olvasnod. Sok új ismerettel gazdagodhatsz.

A hagyományos asztrológia erről semmit sem mond. Ehhez olyan magas szintű beavatási megismerés szükséges, amilyennel korunkban csak Rudolf Steiner, az antropozófia megalapítója rendelkezett. Itt főleg az ő érzékfeletti kutatási eredményeit felhasználva kapsz egy kis ízelítőt a szellemtudományos asztrológiából, és némi beavatást az igazi asztroszófiába, abba a csillagbölcsességbe, amely a jövő asztrológiájának is alapja lesz.

Hírlevél